Gevelreiniging en onderhoud

Gevelreiniging zorgt voor een betere uitstraling van uw pand en het gebouw behoud zijn levensduur. Verschillende gevels hebben een jaarlijks of een tweejaarlijks onderhoud nodig.

VSD Diensten kan op diverse manieren zorgen dat het pand over een langere levensduur beschikt. Afhankelijk van het materiaal van de gevel wordt de juiste schoonmaaktechniek toegepast. Bij al onze schoonmaaktechnieken houden wij rekening met het milieu en gebruiken wij alleen biologische schoonmaakproducten. Na het reinigen van de gevel adviseren wij om de gevel te conserveren. U bent dan verzekerd van langere levensduur en minder onderhoud.

  • Betonreiniging
  • Trespa
  • Gevelbeplating
  • Kozijnen (kunststof en aluminium)
  • Diepte reiniging

Betonreiniging:
Door hoge druk kan beton worden gereinigd. Een andere optie is met stoom. Voor de juiste techniek is een bezichtiging noodzakelijk.

Trespa:
Er zijn diverse gevels, vooral Trespa heeft een 4 jaarlijkse gevelreiniging nodig. Door UV licht, water, alg etc. worden de muren aangetast. VSD diensten zorgt weer voor een nieuwe uitstraling.

Gevelbeplating:
Beplating verkleurd en heeft met weersinvloeden veel kans op algvorming. Door de beplating schoon te maken en te conserveren creëren we een nette en langere uitstraling van het pand.

Kozijnen:
Ook kozijnen moeten worden onderhouden. Glasbewassing en gevelreiniging zijn daarom vaak aan elkaar verbonden. Aluminium, houten, kunststof kozijnen moeten allemaal worden gereinigd of worden gecoat zodat de levensduur toeneemt.

Diepte reiniging:
Diepte reiniging is nodig als kozijnen, vensterbanken, gevelbeplatingen of andere gevelmaterialen dusdanig zijn vervuild dat de coating die er op hoort verdwenen is. Het vuil kan daardoor meer in de poriën van het bovengenoemde gaten zitten. Om dit vuil te verwijderen is het noodzakelijk om intensiever te reinigen en zal er met sterker schoonmaakmiddel moeten worden gewerkt. Na afloop is het sterk aan te raden om het gereinigde materiaal te conserveren met een coating. U bent dan verzekerd van een langere levensduur en de gevel wordt minder snel vuil.


Foto's
Glasbewassing
Ook voor zonnepanelen
Telescoop glasbewassing
standaard glasbewassing
Moeilijke plekken bereiken wij met gemak
Onderhouden maakt verschil
Gevelreiniging
Gevelreiniging
Meer foto's

Ook moeilijke projecten kunnen wij aan!