Glasbewassing

Glasbewassing is één van onze specialisme. Met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van glasbewassing in de zakelijke markt zorgen wij dat uw opdracht onze uitdaging wordt. Met onze kennis kunnen wij zorgen voor vakkundige inzet van materiaal en werken wij op elke hoogte met de juiste systemen en u bent gegarandeerd van een heldere blik. Het schoonmaken van kozijnen is voor ons een standaard bij de glasbewassing.

Vanwege veiligheidseisen en milieuwetten kunnen wij u de beste offerte geven nadat wij op de locatie zijn geweest. Wij maken dan ook graag een afspraak zodat wij u een passende offerte kunnen opmaken.


Wij gebruiken de volgende technieken:

Tuckerpoolsysteem
Het Tuckerpoolsysteem, is een uit Amerika afkomstig systeem waarbij gebruikgemaakt wordt van gedemineraliseerd water. Het wordt ook wel telescoopglasbewassing genoemd. Het biedt mogelijkheden om tot 15 meter hoog ramen te wassen. De voordelen van dit systeem ten opzichte van een hoogwerker zijn;
Het neemt minder ruimte in.
Het systeem is goedkoper.
Er zijn minder eisen aan de ondergrond.

Hoogwerkers
Een populaire manier om ramen te wassen, hoogwerkers. De glazenwasser neemt plaats in een bak en de hoogwerker brengt de glazenwasser omhoog. Een veilige manier, mits de regels goed worden nageleefd. De ondergrond is erg belangrijk en daardoor kan niet overal met een hoogwerker gewerkt worden.


Ladders
Bij het wassen van ramen is er al gauw een ladder nodig om de hogere ramen te bereiken. Er wordt gebruikgemaakt van aluminium- en houten ladders. De houten ladders zijn stabieler met name wanneer het waait waar de aluminium ladders lichter zijn.


Foto's
Glasbewassing
Ook voor zonnepanelen
Telescoop glasbewassing
standaard glasbewassing
Moeilijke plekken bereiken wij met gemak
Onderhouden maakt verschil
Gevelreiniging
Gevelreiniging
Meer foto's

Ook moeilijke projecten kunnen wij aan!