Vloeronderhoud

Uw vloer is het visitekaartje van uw bedrijf of werkplek. Schoonmaakbedrijf VSD Dienstverlening neemt zorgen rondom vloeronderhoud weg bij bedrijven, instellingen en scholen.

Onze medewerkers van vloerreiniging analyseren graag vooraf uw vloer zodat de juiste methode van vloeronderhoud kan worden bepaald. Zo kunnen we u een snel en duidelijk kostenoverzicht ten aanzien van de vloerreiniging bieden.

Ongeacht welke vloer u heeft, het bepaald de uitstraling van de werkomgeving. Door de diversiteit van vloeren zoals vloerbedekking en tapijt, marmoleum, linoleum, houten vloeren en parketvloeren of een natuurstenen vloer is het uitermate belangrijk dat u het vloeronderhoud wordt verzorgd door een bedrijf met ervaring. VSD Dienstverlening heeft zich gespecialiseerd in deze en laat u graag weer werken in een nette en schone werkomgeving.

Specialistisch vloeronderhoud

  • Strippen en conserveren van vloeren
  • Re-coaten of highspeedsprayen van marmoleum- of linoleum vloeren
  • Nat en/of droog reinigen van vloerbedekking
  • (Machinaal) schrobben van vloeren
  • Kristalliseren van o.a. natuurstenen vloeren
  • Behandelen van houten vloeren en parketvloeren

Naast de verschillende vloeronderhoud technieken, reinigen wij ook tapijten. Het reinigen door middel van shamponeren, bonnetsprayen en sproei-extractie technieken is voor VSD dienstverleningFoto's
Glasbewassing
Ook voor zonnepanelen
Telescoop glasbewassing
standaard glasbewassing
Moeilijke plekken bereiken wij met gemak
Onderhouden maakt verschil
Gevelreiniging
Gevelreiniging
Meer foto's

Ook moeilijke projecten kunnen wij aan!